- Obecnie brak na stanie

Sos chiński „Makłowicz i Synowie” to sos inspirowany orientalnym stylem kuchni Państwa Środka.
Sprawdzi się jako dodatek do chińskich Stir Fry z ryżem czy makaronem ryżowym.
Sos na bazie sosu sojowego.
Produkt pasteryzowany.
SKŁAD: woda, cukier, sos sojowy 5,5% (woda, ziarna soi, sól, ocet spirytusowy), ciemny sos sojowy 4,6% (woda, sól, barwnik: karmel, cukier, odtłuszczone ziarna soi, pszenica), skrobia modyfikowana, ocet, cukier palony, czosnek smażony (czosnek, olej rzepakowy), sól, aromaty (zawiera gluten, seler naciowy i soję), fermentowany sos sojowy (zawiera gluten i soję), hydrolizat białka roślinnego (zawiera soję), przyprawy, sól jodowana (sól, jodek potasu), grzyby granulowane (maślaki, pieczarki i prawdziwki), olej rzepakowy, prażony czosnek, pieprz syczuański 0,3%, stabilizator: guma ksantanowa.
Sosy sojowe pochodzą zarówno ze źródeł UE, jak i spoza UE.
Produkt może zawierać: gluten (żytni), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, nasiona sezamu.
Sos chiński „Makłowicz i Synowie” to sos inspirowany orientalnym stylem kuchni Państwa Środka.
Sprawdzi się jako dodatek do chińskich Stir Fry z ryżem czy makaronem ryżowym.
Sos na bazie sosu sojowego.